Weel schoon in Groningen maakt wel héél schoon!
Weel Schoon in Groningen maakt wel héél schoon!
Stiekem zijn we een stel nerds & dol op techniek

Innovaties

Vlekkeloos
Verfrissend schoon en verrassend vlot. Dat is onze belofte. In dienstverlening en resultaat.
Vernieuwend
Bespaar kosten met innovaties zoals een vuilwerende coating, een hogedruktrailer en ecologische middelen.
Vertrouwd
Snel, professioneel en servicegericht. Zo gaat ons team van ervaren uitblinkers voor u aan het werk.

Trots | Duurzame innovatie

Innovaties zijn er om tijd en kosten te besparen, maar iedereen die ons een beetje kent, weet dat we stiekem een stel nerds zijn. Wij worden enthousiast van de nieuwste technische snufjes.
Een 500 bar-hogedruktrailer met demi regenwater
Ecologische schoonmaakmiddelen en magische doekjes
Impregneren en coaten voor een duurzamer resultaat
Geautomatiseerd en papierloos plan- en log-systemen
620 zonnepanelen op ons pand en een elektrisch wagenpark
Innovaties die u passen
professionele schoonmakers
500-bar hogedruktraciler met demi-water

Hogedruktrailer & 'demi' regenwater

U leest het goed. We vangen regenwater op vanaf ons dak en we demineraliseren het, zodat het geen strepen achterlaat bij de glasbewassing en onze machines langer meegaan. Op deze manier hebben we veel minder schoonmaakmiddelen nodig en gebruiken we óók geen drinkwater. We demineraliseren het water met energie van eigen zonnepanelen en een minimale hoeveelheid zout. Bovendien heeft de mobiele hogedrukspuit een eigen energievoorziening.

Schoonmaakmiddelen & magische doekjes

Het gebruik van middelen proberen we te minimaliseren door de inzet van innovatieve technieken. Onze schoonmaakmiddelen zijn ecologische, hebben geen schadelijke stoffen, een Europees Ecolabel milieukeurmerk én ruiken ook nog eens lekker! Bovendien gebruiken we microvezel-doeken die droge stofdeeltjes aantrekken en waar vet en olie zich goed aan hecht, zodat we minder middel nodig hebben. Ook hebben we bamboo-doeken zonder microplastic. Zo maken we beter schoon en denken we ook aan het milieu.
Schoonmaakadvies
Kantoorschoonmaak met Magische doekjes

Impregneren, coaten of borstelrobot?

Wanneer we uw dak of gevel gereinigd hebben, impregneren of coaten we de oppervlakten. Daarbij werkt impregneren als een bescherming ín het materiaal waardoor het water en schimmel afwerend wordt. Coaten is een beschermende laag óp het oppervlak, zodat vuil en stof niet blijft plakken.

De op afstand bestuurbare schoonmaakrobot gebruiken we vooral binnen ons andere bedrijf, voor het reinigen van zonnepanelen. Wanneer we de schoonmaakrobot niet in kunnen zetten, gebruiken we telescoopstelen met borstels die wel 600x per minuut roteren. Deze technieken zetten we vooral in voor zonnepanelen, liggend glas en gevelreiniging.

Hoogwerker & Klimspecialisten

Om veilig op hoogte te werken gebruiken we een hoogwerker. Natuurlijk voldoet ons materiaal aan de veiligheidseisen, wordt alles regelmatig gekeurd en hebben onze collega’s veiligheidsopleidingen gevolgd. Ook hebben we gecertificeerde hoogtespecialisten in ons team die op veilig op plekken kunnen komen waar zelfs de hoogwerker niet volstaat. We gebruiken dubbellijns-klimtechnieken om op moeilijk bereikbare plekken met valgevaar te komen. Ankerpunten aan uw gebouw zijn niet nodig, we nemen zelf waterzakken van 200 liter mee waar we de lijnen veilig aan zekeren. Zo is er altijd een veilige oplossing op uw schoonmaakklus te klaren.

Klus op hoogte?
Klimspecialisten van Weel Schoon

Neem contact op

Heeft u een vraag?
Linked-in
© 2023 Weelschoon.nl - Webdesign & ontwikkeling door: Dunico websites en reclame
menuarrow-rightcheckmark-circle