Weel schoon in Groningen maakt wel héél schoon!
Weel Schoon in Groningen maakt wel héél schoon!

Over Ons

Avado

Sinds 1967 een goede naam bij particulieren en bedrijven.
Avado Schilderwerken is al sinds 1967 actief in de regio Haaglanden en heeft in de jaren een goede naam opgebouwd. Door jarenlange ervaring in onze schilderswinkel in Rijswijk heeft Avado Schilderwerken nog steeds die servicegerichte en klantvriendelijke benadering. Hierdoor heeft Avado Schilderwerken een groot aantal vaste relaties in het bestand, zowel grote organisaties als particulieren.
Betrouwbaar
Ervaren
Hoge kwaliteit
Alle werknemers van Avado Schilderwerken zijn nette en vakbekwame all-round schilders die schilderwerk in alle vormen verzorgen. Avado Schilderwerken verzorgt inspecties, adviseert over onderhoud en draagt zorg voor meerjarige onderhoudsplannen. Avado Schilderwerken levert de kwaliteit die de klant wenst. Avado Schilderwerken is door de branchevereniging erkend en gecertificeerd. Daarmee behoort Avado Schilderwerken tot één de oudste en gerenommeerde schildersbedrijven in de regio Haaglanden en daarbuiten.
Trots op onze professionals

Team Weel schoon

Vlekkeloos
Verfrissend schoon en verrassend vlot. Dat is onze belofte. In dienstverlening en resultaat.
Vernieuwend
Bespaar kosten met innovaties zoals een vuilwerende coating, een hogedruktrailer en ecologische middelen.
Vertrouwd
Snel, professioneel en servicegericht. Zo gaat ons team van ervaren uitblinkers voor u aan het werk.

Team Weel Werkt


Het allerbelangrijkste van onze dienstverlening zijn onze medewerkers. Het zijn stuk-voor-stuk echte uitblinkers die gaan voor een goed resultaat. In overleg proberen we licht, zwaar, saai en specialistisch werk af te wisselen, zodat werken plezierig blijft. Ons team bestaat uit betrouwbare en enthousiaste schoonmaakspecialisten, waarmee het prettig werken is. Daar zijn we hartstikke trots op.

Specialisten met een vakdiploma én aanvullende trainingen
Operationeel leidinggevenden werken mee
Getraind om veilig en milieubewust middelen te gebruiken
Persoonlijk betrokken bij onze medewerkers
Het team krijgt communicatietrainingen voor het werk op locatie
Neem contact op
glazenwassen offshore
Glazenwassen met Hoogwerker

Opleiding & Ontwikkeling

Twee dagen per jaar organiseren we een in-house opleiding, waarbij we ieders vaardigheid up-to-date houden en waar nieuwe schoonmaaktechnieken worden aangeleerd. Dat is niet alleen gezellig. Zo weten we ook zeker dat het hele team veilig en verantwoord met de verschillende middelen en machines werkt. Als een collega zich daarnaast nog verder wil ontwikkelen, dan bieden we ook specialistische cursussen aan. Denk bijvoorbeeld aan gevel- of zonnepaneelreiniging of werken op hoogte met een hoogwerker of dubbellijns-valbeveiliging.
“Veel grote opdrachtgevers maken al meer dan 20 jaar gebruik van onze poetskracht. Dat wil zeggen dat we het goed doen. Ooit, lang geleden, ben ik begonnen met het schoonmaken van telefooncellen. Door mijn gedrevenheid, efficiëntie en liefde voor techniek kon ik sneller schoonmaken dan mijn concurrenten, ook nog met beter resultaat. Ook nu nog, staan een vlekkeloos resultaat en klanttevredenheid voorop. We gebruiken innovaties om tijd en kosten te besparen. Allemaal duurzaam en met maximaal resultaat. Daar ben ik best wel trots op.”

- Norbert Weel - Eigenaar Weel schoon

Solliciteer gerust!

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Lijkt het jou leuk om bij een schoonmaakbedrijf te werken, waar je ook op hoogte mag werken en ook nog veel kunt leren? Stuur ons een mail en vertel ons waarom we jou als collega moeten hebben. Ben je niet zo goed met tekst? Stuur dan een filmpje waarin je jezelf kort voorstelt en ook je telefoonnummer vertelt. Je hoort altijd wat terug.
Neem contact op
Norbert Eigenaar schoonmaakbedrijf Weel Schoon
Norbert Weel 
- Eigenaar -

Advies op maat? Bel Norbert

U krijgt snel een compleet en persoonlijk antwoord met een schoonmaakadvies dat is voorzien van maximale poetskracht.
Offerte aanvragen

Neem contact op

Heeft u een vraag?
Linked-in
© 2023 Weelschoon.nl - Webdesign & ontwikkeling door: Dunico websites en reclame
menuarrow-rightcheckmark-circle